Maar het is maar net afhankelijk van je voorraden welke magazijnwagen je nodig hebt. Gelukkig zijn er magazijnwagens in alle soorten en maten. Steekwagens, plateauwagens, trolleys en gaaswandwagens zijn maar een paar soorten uit het uitgebreide assortiment. Het is dus aan jou en je medewerkers om te bepalen welke magazijnwagens het meest geschikt zijn voor jouw magazijn. Dat heeft natuurlijk alles te maken met wat er in het magazijn gebracht moet worden en wat eruit moet komen. Door precies die magazijnwagens te kiezen die het handigst zijn, hebben je medewerkers er het meest aan en zullen de werkzaamheden niet alleen sneller, maar ook veiliger uitgevoerd kunnen worden.

Magazijnwagens voor losse onderdelen of voor dozen met inhoud?

Heb je een magazijn vol met autoonderdelen, dan is een steekwagen wellicht handig om erbij te hebben, maar zul je over het algemeen meer hebben aan een plateauwagen of een gaaswandwagen. Heb je echter een magazijn vol met (school)boeken in dozen? Dan kun je juist weer prima uit de voeten met een steekwagen. Het hele idee achter magazijnwagens is dat jouw medewerkers geen rug-, nek- en knieklachten krijgen van het vele lopen en tillen tegelijk.

Als je ZZP-er bent is een magazijnwagen ook ideaal

Het kan namelijk zomaar zijn dat je je voorraden in je schuur laat leveren, maar die zullen toch weer naar de klant toe moeten. Door een magazijnwagen, welke soort dan ook, te gebruiken spaar je je rug en kun je 's ochtends voor je aan het werk gaat je bus gemakkelijker inladen. Op de klus laad je de bus weer uit, ook weer met behulp van een magazijnwagen. Door een steekwagen te gebruiken voor het verplaatsen van zakken cement, beton, tuinaarde of gips kun je er meer tegelijk vervoeren. Dat scheelt tijd. En doordat je niet iedere zak zelf hoeft te dragen, kun je ook nog eens beter presteren. Je zult veel minder snel lichamelijke klachten krijgen.

Bestel je magazijnwagen gewoon online

Dat scheelt je veel tijd. Je hoeft alleen van te voren maar precies te bepalen welke magazijnwagen je nodig hebt en deze in het uitgebreide assortiment op te zoeken. Je ziet bij de beschrijving direct staan hoeveel korting je krijgt als je er meer dan één bestelt en ook de levertijd staat er duidelijk bij. Dit maakt de aankoop van magazijnwagens extra voordelig. Ook kun je, doordat je weet wanneer de wagen geleverd gaat worden, een betere planning maken. Daar word jij blij van, maar je klant ook!