Er zijn verschillende manieren waarop je je huis kunt verlichten. Denk aan lampen, led licht en dimmers. Iedereen heeft zijn eigen voorkeur. Misschien wil je wel in elke ruimte een andere manier van verlichting om het een beetje speels te houden. Er zijn dus verschillende mogelijkheden hiervoor. Wij geven vandaag wat voorbeelden.

Lampen

Je hebt natuurlijk een ontzettend breed assortiment aan lampen met verschillende stijlen. Zo heb je een peertjes met stoffen lamp kappen erop, of juist hele stoere lampen. Denk aan de industriële stijl of lampen die je lager hangt in de ruimte om een bepaalde sfeer te creëren. Als je op zoek gaat naar lampen voor in je huis, ga dan naar een speciale lampen winkel of lampen speciaalzaak. Daar zal je pas zien hoe veel verschillende soorten lampen er zijn en kan je erachter komen wat jouw favoriet is. Nog steeds kan je verschillende lampen aanschaffen voor in verschillende ruimtes.

Led paneel

Een led paneel is een breed begrip van een keuze voor verlichting. Led panelen zijn ook geschikt op meerdere manieren voor hoe je je huis wilt verlichten. Een led paneel is geschikt voor een systeemplafond. Dit zie je vaak in kantoorpanden omdat hun plafond daar eigenlijk voor gemaakt is. Het fijne aan een led paneel is dat hij ontzettend lang mee gaat. Ook zal je nooit last hebben van haperend licht. Led licht heeft over het algemeen veel verschillende voordelen. Een led paneel en led lampen gaan erg lang mee en zijn energiezuinig. Dit is ook wel eens fijn.

Led strip

Wat ook een leuke manier is van je huis verlichten, is door middel van een led strip. Dit zorgt niet voor de ultieme verlichting maar is een leuke toevoeging. Dit idee hebben wij gespot op Pinterest en vonden dit het delen waard. Een led strip kun je letterlijk overal aanschaffen voor een prikkie. Bijvoorbeeld bij de action. Je kunt zelf bepalen wat je met de strip doet. Je kunt hem bijvoorbeeld op de plint van je vloer plakken zodat je een disco effect vanaf de vloer krijgt. Ook kan je ervoor kiezen om de led strip naar het plafond toe te plakken. Ga zo maar door. Er zijn genoeg mogelijkheden. Het leuke aan zo’n led strip is dat je vaak zelf door middel van een afstandsbediening de kleuren kunt aanpassen. Ik denk dat we wel kunnen zeggen dat niet veel mensen dit in hun huis hebben, dus opvallen zal je sowieso gaan doen.