Vind jij dat het tijd is om er even lekker tussenuit te gaan? Dan zijn er tal van prachtige bestemmingen waar je voor zou kunnen kiezen. Zo is het bijvoorbeeld een absolute aanrader om een bezoek te brengen aan Marrakesh. Marrakesh wordt gezien als een magische stad en dit is niet voor niets het geval. Deze stad is gelegen in Marokko en wordt door steeds meer Europeanen bezocht. Mocht jij dit ook willen doen, dan is dit om meerdere redenen een aanrader. Zo is dit bijvoorbeeld het geval omdat het in Marrakesh zo’n beetje het hele jaar lekker weer is. Wil jij lekker genieten van het zonnetje terwijl het in Nederland koud is, dan is het dus zeker een goed idee om naar deze stad toe te gaan.

 

Een geweldige stad

Marrakesh is een geweldige stad en dit komt niet alleen door het mooie weer. Zo is deze stad onder te verdelen in verschillende gedeeltes. Zo heb je bijvoorbeeld het nieuwe gedeelte waar je grote winkelketens zoals de Zara tegenkomt en heb je het oude gedeelte, de Medina. Wanneer je echt cultuur wilt gaan snuiven, dan raden we het je aan om een bezoek te brengen aan het oude gedeelte. Hier heb je geweldige eettentjes en kan je genieten van de lekkerste Marokkaanse gerechten. Aan te raden is om je wel goed in de Medina te verdiepen voordat je gaat. Je weet dan precies aan welke eettent je wel een bezoek moet doen en aan welke niet. Kies je voor een stedentrip Marrakech en breng je een bezoek aan de Medina? Kies er dan ook voor om de markt over te lopen. Hier kan je onder anderen heerlijke Marokkaanse specerijen kopen.

Andere mogelijkheden

Blijf jij vanwege het coronavirus liever in Europa? Dan begrijpen wij dat natuurlijk ook. Gelukkig heb je dan nog een hoop andere mogelijkheden. Binnen Europa vind je ook een hoop prachtige steden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Milaan, Krakau of gewoon aan ons eigen Amsterdam. Ook zou je voor een 3 daagse stedentrip kunnen kiezen om zo verschillende steden te zien. Ben jij iemand die graag dingen doet tijdens zijn vakantie, dan is dat natuurlijk al helemaal een goed idee.

 

Ga je een vakantie boeken? Weet dan wel goed bij welke aanbieder je dit doet. Je moet er toch niet aan denken dat je een hoop geld voor een vakantie betaald en je vervolgens bent opgelicht? Dit voorkom je door je goed te verdiepen.